Keramikkurser

OBS! KURSVERKSAMHETEN ÄR VILANDE UNDER HÖSTEN 2021
Att gå en keramikkurs kan vara allt ifrån avkoppling till en ny uppslukande passion! I min studio har jag prova-på tillfällen och kortare kurser (passar dig som vill testa ifall keramik är något för dig eller om du inte har möjlighet att gå längre kurser). Läs mer nedan.

Jag håller också temakurser, keramikkalas för barn 6-11 år samt event för mindre sällskap enligt egna önskemål t ex. kvällstid vardagar och eftermiddag helger. Kontakta mig för mer information eller skicka intresseanmälan genom att trycka på knappen nedan.   

Prova-på kurs i keramik

Boka in några timmar i min keramikateljé i Kungsbacka! Perfekt för arbetslaget, familjen eller med kompisarna. Det går till så att ni samlar ihop en grupp på 3-4 personer och kommer till min verkstad i Kungsbacka. Under avspända former och personlig handledning kan ni prova att skapa i lera med tekniker som kavling, tumning, ringling och skulptering. Det finns också möjlighet att prova på drejning. Vi går tillsammans igenom vad man kan göra. En prova-på kurs passar bra för dig som har liten eller ingen erfarenhet av keramik.

Ett prova-på-tillfälle är 3 timmar och kostar 960 kr ink moms per person. I priset ingår enklare fika, två stycken bränningar i keramikugn, glasering (som jag gör efter kurstillfället) samt 1 kg lera. Kostnad för ytterligare lera tillkommer med 50 kr/kg.
 

Kortkurs vid två tillfällen

Upplägget är ex. två kvällar 17.30-20.30 (6 timmar totalt). I den tiden ingår fikapaus med kaffe/the, fralla och liten kaka. Priset är 1 400 kr per person (ink. moms) och inkluderar två bränningar i keramikugn, glasering samt fika. Kostnad för lera tillkommer med 50
 kr/kg. Du gör dina alster vid kurstillfällena och sedan skröjbränner, glaserar och bränner jag dem en gång till så att du får något att ta med hem.